gunillasbusfamilj

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Gunilla Zellman - 20 juli 2011 23:51

Japp nu har vi varit ute och flugit med Elvira för första gången. tack vare rören i hennes öron så brydde hon sig inte om att det blev tryck. Upp visste hon inte vad det var att flyga så då var hon vaken hela vägen. Men Ner så sov hon båda färderna. Ganska skönt att veta  att hon klarar det bra!


Under veckan besöktes det folk från första dagen till sista dagen innan vi skulle åka hem.

Tisdagen vi kom upp träffade hon: Farmor, Farfar Thomas, Faster Cissi och Kusin Nathan.

Onsdagen träffade hon: Farfar Tommy

Torsdagen träffade hon: Fredriks morbror Ingemar och hans sambo Gunilla och hennes dotter Lisa. Fredriks kusin Robert, hans sambo Nina och hennes nästkusiner/tremänningar Robin och Anton. Anton är 1 månad äldre än Elvira så det var skoj och träffa dem.

Fredagen: Träffade elvira Gammelmormor Anna-lisa (hon är lika gammal som min Farmor), Fredriks morbror Anders och hans man Joel. 

Lördagen: träffade hon ingen ny faktiskt.

Söndagen: Träffade hon fredriks farbror Anders, hans fru Hanna och fredriks kusiner, Benjamin (som var väldigt lik markus så Elvira blev lite fundersam), Rebecka och Elisabeth.

Måndagen: Träffade hon Fredriks kompis Jonas och Fredriks moster Anita. Sen hade hon träffat alla hon kunde träffa som hade med Fredrik och göra uppe i norrland. Där var nån kusin till som hon inte träffade men dem var inte hemma så hon kunde inte träffa dem.


Camilla! Inger har fått din beställning på nya tofflor dem kommer så fort hon stickat dem. =)


Ja veckan var helt makalös inte mycket ro och vila där inte. Men samtidigt har det varit väldigt skoj. Elvira har älskat det "hon är en tuff brud i lyxförpackning". *s*


nähä bilder kommer och mer vad vi gjorde där uppe i morgon ska jag nog kunna få till det. Kram

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards