gunillasbusfamilj

Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Gunilla Zellman - 24 juli 2011 21:25

I fredags den 22 juli så var det 10 år sen jag och fredrik blev tillsammans. Ja under dessa år har det hänt mycket. *s* Men vi har kämpat igenom allt och kommer kämpa igenom oss ännu mer. Vi firade med att gå på bio vi såg pirates of the carrabean eller hur tusan det stavas och sen gick vi och åt på en liten restaurang som hette Delicous house. Det var thailändsk mat riktigt gott och personalen var helt underbar. =)


I lördags var vi och åt middag hemmas hos mor och far och fick stek med rödkål och potatis och sås. Elvira fick en stor portion och krängde alltihop hon ÄLSKA det så hon fick en portion till, vilket åkte ner lika fort. =) Ja allt som vi äter tycker hon nästan i alla fall. =) Sen åkte vi till Röstånga marknad vilket innebär GEGGA och regn men vad tusan lite gegga och regn måste man ju uppleva så man får lite oringen känsla i sig. Det påminner om när år 2000 i dalarna om jag inte minns fel. Året innan jag träffa fredrik så jag skrämde upp honom med att det kunde bli regn och gegga hela veckan så han var duktigt och packade ner regnkläderna. Det året blev det inte användt överhuvudtaget så klart. *s* Aja på Röstånga marknad införskaffades ett par lila "foppa" tofflor till elvira så hon ÄLSKAR och knata runder i. Även köpte jag strumpor och så fick hon en keps av sin morfar eftersom det regna och elvira ville inte sitta inne i regnskyddet hon kunde ju inte se allt då. 's* slutade med att jag fick bära henne i slutet för hennes nyfikenhet tog över alldeles för mycket. Min lilla goding!


jo och nu går och säger gott gott gott gott gott gott ja det låter så i alla fall. =)

Snart e det dags för henne och börja på förskolan. Ångest i det lilla mammahjärtat växer men inet för att jag vet att hon kommer ha det bra utan att jag missar en massa tid med min älskade ängel.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards