gunillasbusfamilj

Alla inlägg under juni 2010

Av Gunilla Zellman - 18 juni 2010 07:53

Jag måste säga att det är riktigt skönt och gå hemma. =) Men det är klart hade ju varit så mycket roligare om man hade haft sin lilla plutt.


Idag ska jag till barnmorskan och få tid till kontroll för igångsättning tror även att hon kommer att göra en hinnsvepning. Men det återstår att se. För inte verkar den vilja komma ut inte. Har lite svårt att sova på rygg eftersom bebisen tycker då att den ska trycka sig uppåt i magen och det gör ONT! Så i natt har jag varit lite grubbel trubbel och inte sovit alla mina timmar jag behöver. Får ta igen det i förmiddag/eftermiddag här hemma. brukar vara duktig på att sova så... =)


Okej så nu har jag varit hos bm och allt e bra med plutten. Fick en tid till kontroll om det nu skulle behövas på torsdag nästa vecka. FÖr att kolla om man är redo att sättas igång eller så. Men hoppas lite att jag slipper det för dem säger att det inte är så roligt att bli igångsatt. Huvudsaken är ju att jag vet att den kommer att komma ut snart. =) Den fortsätter och växa i alla fall. Men inte lika kraftigt som den gjorde ett tag. Blir väl en 4-5 kg.s klump. 


Efter att jag hade varit hos bm så var jag inom jobbet och snacka lite. Det var riktigt skoj. Helt super duper och få träffa dem och har det inte hänt något tills på måndag ska jag följa med min gamla avd. och den andra avd. och grilla dem ska grilla här i uggleskogen med barnen så det är nära och bra. =)


Annars har jag det riktigt bra bara lullar runder hemma och städar lite och har det allmänt skönt. Njuter för varje dag som inte bebisen kommer. Men det är klart man längtar efter den, vill ju få träffa den busiga saken. =)

Av Gunilla Zellman - 16 juni 2010 20:24

ja då var det onsdag idag. Idag åt vi mumsigt värre rostbiff och potatissallad ica i perstorps egna. Den var faktiskt riktigt god. Tro det eller ej. väldigt somrig. Annars idag har jag fortsatt och ta det lugnt städat lite virkat lite och engagerat den extremt rastlösa katten vår. som vi fortfarande hittar uppe i vagnen, där han inte får lov att vara.


varit ute och gått min lilla runda idag också. Har ont i ryggslutet mer och mer det kommer och går men vågar inte hoppas på att det är dags än. Det kan jag faktiskt ta låååååååååååååååååååååååååååååång tid det vet jag ju sen Veronica fick Leonard. =) jaja nu ska jag hoppa in i duschen för det här vädret gör att man svettas något kopiöst. =)


Ha det super alla.

Av Gunilla Zellman - 15 juni 2010 20:53

Okej så idag är det tisdag tro det ellerej. Har gått nästan hela dagen och trott att det har varit onsdag idag. Vet inte varför men det har känts så. Annars har det inte hänt så värst mycket idag. Har troligtvis fått bihållsinflammation eller en rejäl förkylning för något är där i kroppen som spökar just nu. Så orken är inte stor om man säger så. =)


Orkade ialla fall pallra mig ut och gå en liten sväng idag också. Skönt var det. Svettades som en gris gjorde jag också. =)


ja nej det va rnog allt. Ha det super duper.

Av Gunilla Zellman - 14 juni 2010 21:18

hahahahaha där trodde ni nog allt att jag hade åkt in. Men nej då. Detlär dröja ett bra tag till som det känns ialla fall. Hade tänkte och ta en ny metod att strunta i och ut och röra sig men då skreeeek min kropp så jag gav mig ut på en liten runda i kvåäll ialla fall. =)


Annars har dagen varit vääääldigt tung det börjar bli väldigt frustrerande att inte ha ut den för den börjar bli fete stor. Det kan jag se på magen. Så få höra nu vad tror ni bebisen kommer att väga när den kommer ut?


Ja vi får väl se när den dyker upp. =)


Av Gunilla Zellman - 13 juni 2010 20:32

Åter igen är det söndag. Fredrik har gått och lagt sig redan. Är lite chockad men jag tror han e väldigt trött eftersom han inte sover riktigt som han ska nu när jag inte sover som jag ska heller. Snart så får vi hoppas på att det dyker upp en liten plutt så vi kan försöka få en normal vardag. För det är minsann inte lätt och få just nu.


Idag saknade jag mina systrar mega mycket saknade millisen lite extra men kanske inte så konstigt när vi var som tvillingar när hon flyttade. Men har ju insett att jag får träffa dem snart igen. Älskar mina syskon ni är underbara. =)


jag har varit ute och gått 2 runder idag. 1 runda i eftermiddags som blev ca 3,3km och sen gick jag 1 runda till som blev ca 4km. så nu är jag också trött. Handlat har vi gjort idag också. men vi tog perstorp så det inte blev så långt och köra ifall nånting skulle hända. 


Men men nu ska jag ta och gå och lägga mig och försöka sova är riktigt trött så det ska jag nog klara av. Ha det gott alla. =)

Av Gunilla Zellman - 12 juni 2010 19:31

Lördag och nu har jag gått 2 dagar över. bara 4 dagar till om den ska göra som Vilma och 3 dagar till om den ska göra som Zackarias. =) Den har i dag rört sig som tusan och tryckt och grejat och donat som bara den. Så jag tänkte dra ut och gå en 7 km.s runda men det gick åt pipsvängen. Det blev bara 4,2 km. Inte så värst mycket. Men men.... 


Annars idag så har nisse fått för sig att han fick ligga i vagnen vilket han inte fått på hela tiden den varit hemma. Dumma katt.. Men det räckte att vi sa till honom 1 gång och tog bort honom från den så visste han att han inte fick vara i den. Det var ju perfekt och gömma sig i den så man fick bli ostörd när man sov... 


det var allt för idag. =)

Av Gunilla Zellman - 11 juni 2010 19:31

Ja då börjar man gå över i tid. Inte så värst roligt men samtidigt gör det inte så värst mycket. Jag som klagar lite att det är svårt att andas när jag precis lägger mig. Men Lyckas alltid hitta någon ställning som gör att jag efter många om och men somnar. =) Så i natt har jag lyckats få min dagliga sömn. Känner mig fortfarande trött men det går ändå an för jag vet att jag troligtvis får lov att sova i natt också. Åtminstone hoppas kroppen på det. =) 


När det gäller bebisen så var den super lugn i morse så jag blev lite misstänksam men fredrik la huvudet på min mage och lyssnade eefter bebisen och hörde dens hjärta. =) Dete tyckte han var häftigt han lyssnade 2 gånger tror jag det var. Annars har jag haft lite ont idag också för värkar idag med. Men inte överdrivet många. Inte så mycket att jag pallat kolla hur länge dem vara eller hur täta dem var. Så det känns som att det kommer att ta tid innan den busiga bebisen vill komma ut. tar det lite lugnare nu på helgen känns rätt skönt. =)


Annars idag har jag bara slappat och virkat lite och bara myst av att ha fredrik hemma en fredag. Han är ledig från jobbet det verkar nästan som att hela ESAB var stängt idag men jag vet inte.  Han hade ialla fall arbetstidsförkortning eller vad dem nu kallar en sån här dag. =)


Här får ni en bild också på min feta mage för er som missat den på Facebook. =)


    Fredrik var så trött för någon dag sen att han somna på köksgolvet en sväng. =)


      Jag 40 veckor fullt gången.

Av Gunilla Zellman - 10 juni 2010 21:47

Jaha så är det torsdag., Idag var man beräknad att föda inte sjutton ville den titta ut idag heller. =)


Annars så sov jag inte mycket alls i natt och fick ta igen det med att sova små stunder under dagen. Var ute och gick en runda eller snarare nästan 7km i rask takt. Det var svetttigt men väl värt det. =) Sen gick jag och la mig i badet en stund för att ha det gott. Det var riktigt skönt det. =) Sen förstökete jag sova en stund till men lyckades bara sova 1,5 timme.


I kväll sen var ja goch fredrik och Magnus och Veronica leo och Zackarias och hälsade på. Veronica fyllde år så vi åt tårta och sen vbeställde vi pizza tillsammans också. Skoj och få vara me ddem en gång. =) Jag passade påå och mös med Zackarias och fredrik passade på och lekte lite med Leo. =)


Tja det var nog allt som hlänt idag. När det gäller magen har jag bara haft sammandragningar idag inga värkar vad jag kan minnas.


Peace out allihop. =) 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards