gunillasbusfamilj

Alla inlägg under juni 2010

Av Gunilla Zellman - 9 juni 2010 19:15

ja då var det onsdag idag och i morgon är det ju beräknad födsel men vet i tusan om den kommer då. *skrattar* Annars idag har jag varit ute och gått i skogen när det regna som värst men skönt var det. Och sen sov jag i 2 timmar när jag kom hem totalt slut. Vaknade idag med en dunder energi kick gick och duschade och sen åt frukost och efter det ville jag sova igen. Sov en halv timme innan det var dags att ge sig ut för att gå. *hehe* 


Kände absolut inget med värkar eller sammandragningar på hela förmiddagen och ändå brukar jag känna det efter jag varit ute och gått. Nu i kväll har dem kommit i stället men enbart sammandragningar tror jag... Kanske hade en förvärk i eftermiddags också. Det gör i alla fall ONT när bebisen nu försöker trycka sig neråt i min mage. Ingen skön känsla kan jag ju säga säga. Så rör på sig det gör den verkligen. Skulle kunna tro att man har en maratonlöpare i magen. *hahaha*


Har städat lite och så idag också. Imorgon kommer fastighetsskötaren och kollar om vi har en vattenläcka i lägenheten men inte vad vi kan själva säga att vi har. Men dem ska kolla alla lägenheterna i området så vattenförbrukningen åker neråt igen. =) Får väl om jag inte ska föda imorgon så gå till Magnus och Veronica en sväng och gratta veronica som fyller år. Det var allt. 

Av Gunilla Zellman - 8 juni 2010 17:09

Ja då hade man 2 dagar till beräknad födsel men tror starkt att den inte kommer då. Har dock börjat få förvärkar. Fick 1 i gång förmiddag och 1 i natt. Det gjorde ju ont men var som att ha mensvärk typ. Fast jag kunde inte sova pga det. Skulle varit hos bm i morgon men det blev flyttat till idag för hon jobbade i hässlehåla i morgon. Fick en tid till den 18 juni får väl se om jag behöver den. I så fall så kommer jag att få tid då till koll för igångsättning. Bebisen kan fortfarande bli en flaggdagsbarn dvs att den föds på Midsommarafton. *ler* Det hade ju varit ballt. Så veronica du kan vara lugn du får ha din födelsedag i fred. =)

Barnmorskan frågade om hon skulle kolla vaginalt hur långt ner bebisen låg men jag tyckte inte det var någon mening. Är ju beredd på att jag kommer att gå över 5 dagar eller mer som ni andra gjorde. Så det struntade hon i.


Bebisens puls låg på 143 slag och min puls låg på 124/85 Men apparaten var lite lustig så jag vet inte riktigt om det stämmer eller ej. Jo och så fortsätter den och växa igen och det märker jag för jag har fått svårt för att andas igen om nätterna så nu är SF-måttet 37 cm igen. Tycker bebisen kan komma nu men det lär den nog inte göra...


Annars idag har jag rengjort ugnen och varit ute och gått en låååång runda med Ulrika. Det var skoj.... nej nu ska vi laga mat. Ha det gott alla som läser denna om det är någon som gör det... =)

Av Gunilla Zellman - 7 juni 2010 19:36

Jaha så då var det måndag igen. Idag fick jag min träningsoverall som jag beställt via kommunen för 200 kronor. Den skulle kostat 400 egentligen. Plus att jag kunde lägga till att få mitt namn tryckt på också. =) Så den innehåller röd tröja och svarta mjukisbyxor helt perfekt att ha nu när jag ändå ska gå hemma. Älskar myskläder! =)


Sa till freddan att jag ville till Ullared och köpa barnkläder sen i sommar och då sa han att det kunde vi göra någon dag på hans semester. Så det ska bli skoj och få lov och göra det. Denna semestern blir ju väldigt annorlunda. Kanske det kommer besök från norrland annars kommer vi bara vara hemma som det är planerat nu. Dock kommer det besök från Lugnet förhoppningsvis i sommar. =) Ja sen vet vi inte mycket mer vad som händer och sker i sommar. Det kommer kännas jätte konstigt att inte ens åka på 5-dagars som man är så van vid. Fast det är klart jag har ju då en liten pallevante som jag måste lära känna och ge rutiner till. =)


Ja just det jag är ute och går varje dag. Riktigt skönt måste jag påstå. Idag hade jag inte tänkt och göra det men i kväll så blev det så pass hyfsat väder att hela kroppen skrek ut och gå med dig. Så det gjorde jag. Har mina små rundor. 1 på ca. 5 km och 1 på ca.3km med mycket backar och sen dem vanliga rundorna som finns här i uggleskogen. Idag gick jag min korta med backar och behövde bara stanna i 1 backe. Helt ofattbart med tanke på att jag är i slutet på graviditeten. Men riktigt skönt och få bränna av mig lite energi. =) Är ganska rastlös annars kan jag ju säga. =)


Happ happ det var nog allt tror jag ialla fall. =) Längtar tills Pallevanten kommer ut. Folk har börjat gissa när den ska komma och jag trodde den 6/6 men den ville inte brås på sin mor och komma på en flaggdag. Fredrik Tror den 8/6 och Markus tror stenhårt att den kommer på Torsdag 10/6 bara för att den är beräknad då. Camilla tror den kommer efter den 10/6 och Inger tror den kommer den 15/6. Vi får väl se vem som har rätt. *skrattar*





Av Gunilla Zellman - 5 juni 2010 20:10

Då hade man bara 5 dagar kvar till beräknad födsel. och vem vet när den vill titta ut. Folk tror hela tiden att nu nkommer den. Men det är ju för att magen har kasat ner. Den har kasat ner så mycket att den till och med börjat krympa i storlek. var hos bm i tisdags och då hade jag på SF måttet 36 cm och 2 veckor innan hade jag 37 cm. Så bebisen har fixerat sig ordentligt, men det är ju ändå inte någon garanti för att det ska gå fort det här.... *suckar* Men Det är väldigt spännande. 


I går Fredag var jag, Linus och markus och hälsade på Magnus med familj. Så liten Zackarias är. Jag tyckte ändå att Vilma var liten men inte om man jämför med honom. *ler* Men han lär nog växa ifatt henne sen om hon inte får Niclas längd förstås. =)               


Jag är ute och går varje dag och i skog och natur om jag inte har ärenden för då tar jag dem istället för att ut och gå i skogen. Är tungt att gå i backarna men annars är det väldigt lätt. Jag trampar på i ganska hög fart med tanke på att jag är höggravid. Undrar varför man säger det egentligen?! =) För egentligen är jag ju Låggravid med tanke på att magen har dalat ner. *skrattar*


Jaha så får jag väl avsluta med lite bilder jag också nu när jag lyckats ta lite. =)


 enligt markus själv så var han inte trött men han orkade inte hålla ögonen öppna mer än 1 minut i taget. *skrattar'


      För er som inte visste det så flyger fredrik så här via simulator när det blåser för mycket ute. *hehe*

 

      Här är en bild på våran alien. Så ser oftast min mage ut om kvällarna när jag har lagt mig ner.... *skrattar*


                 Bilder från när jag var ute och gick. =)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards